Plakat s kartom svijeta, Karta Sjedinjenih američkih Država, Plakati sa Solarnim sustavom za djecu - Laminirane, veličina 14x19, 5 cm - Edukativnih plakata za uređenje osnovne klase, Pribor za nastavnika (kartice i solarna energija)

Plakat s kartom svijeta, Karta Sjedinjenih američkih Država, Plakati sa Solarnim sustavom za djecu - Laminirane, veličina 14x19,

HRK 44.97

Dostupnost

⭐ADVANCED - Ovaj set od tri plakata ističe se među ostalim svojim 3 D izgledom.Za razliku od drugih 2 D - plakata, koje izgledaju ravne, ti plakati dodati malu dimenziju i prskanje boje.Svaki poster uključuje dodatne funkcije, koji nisu uključeni ni u jedan drugi (javni skraćenice, europska umetanje, zabavne činjenice). ⭐POGODNA je ZA SVE UZRASTE - Razvijen s potrebama bebe, djecu predškolske dobi i seniorskoj, ovi plakati su također prikladni za mlade i odrasle osobe kojima je potrebna jednostavna, bez puno buke karta. ⭐LAMINIRANJE - bilateralna rumenilo laminiranje za dodatnu snagu.Rumenilo laminiranje izrezati po samom rubu svaki poster (točno iste veličine kao i poster).Suha стираемая i vodootporan. ⭐LAKO ČITLJIVE - plakati srednje veličine s jasnim, jasnim fontom olakšavaju čitanje.Dizajn je odobren od strane nastavnika i učenika. ⭐IDEALNE veličine - 14x19.5 cm, 80# Cover stock papir, 3 mil sprijeda i straga laminiranje je idealan za učionice, oglasnoj ploči osnovne škole, trening centri ili dječjih soba.Tiskano i zapakirano ručno u SAD-u, kako bi se osiguralo da kvalitetne ispise ostvarila svoje ruke.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima