Pelene Torbu - 5 kom. compl. Pelene Kolica Torba Organizacija Vrećice Dječje košarica Pelene za Pohranu podataka (zelena) i Bradavica Torbica Bag (Šareni kamen)

Pelene Torbu - 5 kom. compl. Pelene Kolica Torba Organizacija Vrećice Dječje košarica Pelene za Pohranu podataka (zelena) i Bradavica

HRK 242.70

Dostupnost

Pelene Caddy Bag - dobro organizirane strukture, posjeduju sve korisne torbama, mogućnosti i вещицами.dječja torba za igračke, tkiva torba, torba za boce s mlijekom··· učinkovito organizirajte i различайте predmete vašeg djeteta. 5 kom Set pelene Kolica torba - uključuje tri odvojene neto kese i jedna torba za boce mlijeka.Zasebnu torbu možete nositi zasebno ili staviti u torbu za mumije, a glavnu torbu može se koristiti i kao koš za pelene.Torba za dummy - Nanesite na dude, dude, sitnice, male zalogaje, пальцевые četkice za zube i sl. Paci Pod - 3,3 cm u promjeru, i 1,5 cm u dubinu - idealna veličina za pohranu dva majke пустышек, štitnika za bradavice,male stvari, sjajilo za usne, slušalice, mini-dezinficijens za ruke ili manjih skupova ključeva!.Praktičan, unisex dizajn čini ovaj skup torbe za pelene i torbica za bradavice idealan je za vanjsku uporabu sa svojim dječacima i djevojčicama, idealan poklon za bebe duša!. ★ Ova torba za pohranu može biti stavljen u torbu za mumije, koja se jasno može pohraniti boce, pelene, plahte i tako dalje odvojeno i spriječiti njihov nered. ★ Možete ga rastaviti i oprati ručno.Mame lako odmah dobiti ono što žele. ★ Unatoč činjenici da stvari donijeli, torba za mame, obično se nalazi u neredu i što vam može biti potrebno mnogo vremena da se naći nešto. ★ Sići s uma, ako se uzme toliko truda i vremena da se jednom naći mokro papirnatim ručnikom, zatim maramicom, a onda bradavica.Uz to, možete staviti sve najčešće korištene pelene, mlijeko, bradavica i drugih stvari u torbu za pohranu, kada želite izaći na ulicu, a zatim se pripisati njihovoj kući u cijelosti, ne preuređivanja.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima