UPSTYLE 32oz Sportska Boca za Vodu,Tritan BPA-Free Zatvoreni Poklopac s Инфузором za Vanjsku Kampiranje Biciklizam Fitness Teretana Joga Djeca i Odrasli u Jednoj Ruci Otvorene Boce za piće (crna, 32oz/1000ml)

UPSTYLE 32oz Sportska Boca za Vodu,Tritan BPA-Free Zatvoreni Poklopac s Инфузором za Vanjsku Kampiranje Biciklizam Fitness Teretana

HRK 47.97

Dostupnost

♻️ Za višekratnu upotrebu re izbjegavanje štetnih kemikalija i efekata plastičnih boca, i smanjuje otpad — da se osjeća dobro.Osim toga, za višekratnu upotrebu boca s vodom omogućuju vrlo lako dobiti preporučenu dozu vode na dan i žetva plodove vlaženje.Prijelaz na povratne boce s vodom odličan je način doprinijeti ograničenje krize zagađenja plastikom, pogotovo ako ste navikli da nose sa sobom pića.Povratne boce s vodom štede vaš novac, imajući vas hidratizirana i zdrava.Prijelaz na многоразовую bocu bez BPA će biti korisno ne samo za okoliš, ali i za vas!.Povratne boce s vodom puno više nego izdržljiv plastične kolegama.Gdje god se koristi bocu s vodom, možete se osloniti na ono što je ona čvrsta i ne хлюпает pod težinom svoje knjige ili sadržaj vaše torbe.Tritan, koji ne sadrži BPA, dizajniran je tako da bude bolje.Bolje od stakla.Bolje nego od nehrđajućeg čelika.Bolje od bilo koje druge plastike.A Tritan ne sadrži BPA, BPS ili bilo kakvih drugih бисфенолов.Proizvodi od тританового transparentne plastike, izdržljivi, sigurni i стильны. ·Tritan-to je plastika, ne sadrži BPA, on nije napravio sa бисфенолом A (BPA) ili drugim vezama bisfenola, kao što je bisfenol A (BPS). ·Tritan ударопрочен — proizvoda možete koristiti bez straha od prekida paramparčad. ·Tritan okrutno — produžuje vijek trajanja boce sa vodom i hranom kontejnera, potencijalno smanjuje količina otpada. ·Tritan ima izuzetne trajnosti posuđa — poticanje pravilnu odvodnju za veću sigurnost plastične posude. ·Tritan puno lakše stakla, tako da je s njim lakše nositi bez straha od prekida. ·Tritan ne posjeduje estrogene ili androgene aktivnosti. ·Tritan certifikat GREENGUARD za kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru.1 Osim toga, Eastman je odgovorna tvrtka za njegu i nastoji koristiti kreativnost i iskustvo za pružanje održivih rješenja.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima